Akt prawny archiwalny
Dziennik Ustaw rok 2001 nr 63 poz. 634
Wersja archiwalna
od 2005.02.09
do 2005.02.20
USTAWA
z dnia 11 maja 2001 r.
o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia1)
z dnia 11 maja 2001 r. (Dz.U. z 2001 r., Nr 63, poz. 634)
t.j. z dnia 21 lutego 2005 r. (Dz.U. z 2005 r., Nr 31, poz. 265)
(Dz.U. z 2001 r., Nr 128, poz. 1408; Dz.U. z 2002 r., Nr 135, poz. 1145; Dz.U. z 2002 r., Nr 166, poz. 1362; Dz.U. z 2003 r., Nr 122, poz. 1144; Dz.U. z 2003 r., Nr 130, poz. 1187; Dz.U. z 2003 r., Nr 199, poz. 1938; Dz.U. z 2003 r., Nr 208, poz. 2020; Dz.U. z 2003 r., Nr 52, poz. 450; Dz.U. z 2004 r., Nr 33, poz. 288; Dz.U. z 2004 r., Nr 96, poz. 959;ostatnia zmiana: Dz.U. z 2005 r., Nr 14, poz. 115)
Pozostało 99% treści
Chcesz uzyskać dostęp? Skorzystaj z bezpłatnego abonamentu
TESTUJ INFORLEX przez 5 dni za darmo!
Jeśli już masz abonament Inforlex Zaloguj się
Treść przypisu
Treść przypisu
POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00