Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 1970 nr 428
© Unia Europejska, http://eur-lex.europa.eu/.
Za autentyczne uważa się wyłącznie przepisy prawne Unii Europejskiej opublikowane w elektronicznych wydaniach Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej.
Za autentyczne uważa się wyłącznie przepisy prawne Unii Europejskiej opublikowane w elektronicznych wydaniach Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej.
-
-
Zgłoszenie zamiaru koncentracji (Sprawa M.8718 - Starwood Capital Group/Accor/Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel) - Sprawa, która może kwalifikować się do rozpatrzenia w ramach procedury uproszczonej
-
Informacje o zamknięciu łowisk przekazane przez państwa członkowskie
-
Informacje o zamknięciu łowisk przekazane przez państwa członkowskie
-
Decyzja Urzędu ds. Europejskich Partii Politycznych i Europejskich Fundacji Politycznych z dnia 7 sierpnia 2017 r. o rejestracji Europejskiej Partii Lewicy
-
Kursy walutowe euro
-
Międzyinstytucjonalna proklamacja Europejskiego filaru praw socjalnych
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8583 - Lufthansa Technik/Pepperl+Fuchs/JV)
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8700 - Engie/Omnes Capital/Prédica Prévoyance/Target)
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8711 - Macquarie/Oiltanking/Oiltanking Odfjell Terminal Singapore)
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8478 - Zukunft Ventures/Gustav Magenwirth/Brake Force One/Unicorn Energy/JV)
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8615 - AXA/Unibail-Rodamco/Paunsdorf Center)
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8612 - CZ/DT/Carl Zeiss Smart Optics)
-
Brak sprzeciwu wobec zgłoszonej koncentracji (Sprawa M.8727 - CGE/EDPR/TrustWind/DGE/Repsol/WindPlus)
-
Zawiadomienie Komisji z dnia 13 lipca 2017 r. dotyczące przekazywania informacji o substancjach lub produktach powodujących alergie lub reakcje nietolerancji, wymienionych w załączniku II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności